Freebass 383 problem

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.

Freebass 383 problem

Postby powerl1fter » Mon Oct 02, 2006 11:37 am

Im getting no playback from my MAM FB383 when playing it from cubase. I have the midi channel set right and the volume, velocity and so on. When i play it from a master keyboard its fine. However on cubase i use the "key editor" to choose tones but there is nothing being played back from it.
User avatar
powerl1fter
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2006 11:52 pm
Location: Portsmouth UK

Advertisement:

Postby Maschinengeist » Mon Oct 02, 2006 8:06 pm

I wish I could help but I'm no Cubase guru Image
-------------------------------------------------------------------
MuzikElektronix.com
Music electronics repair & More
Help? See TechZone
Parts? email!
Service Manuals?+/-2000 documents!
Sorry, they aren't free
Now on FACEBOOK: "Muzik Elektronix"
User avatar
Maschinengeist
Supporting Member!
Supporting Member!
 
Posts: 1451
Joined: Sat Jan 21, 2006 3:42 pm
Location: Sherbrooke, Quebec, Canada
Real name: Steph. J
Gear: Multimeter
Frequency Counter
Oscilloscope
Signal Generator
Logic Probe
and more stuff
Band: Cybernetik

Postby Altitude » Tue Oct 03, 2006 12:35 pm

When i play it from a master keyboard its fine


Do u mean using the master keyboard through cubase or connected directly? Try using the omni midi (midi channels - all) for the output
User avatar
Altitude
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 1220
Joined: Sun Sep 24, 2006 7:25 pm
Location: Michigan


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests