Crumar Stratus-- Fuse

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.

Crumar Stratus-- Fuse

Postby kylepl » Sun Dec 28, 2008 11:41 pm

I got one of these bad boys from my uncle a few years ago. the fuse blew and the people at radio shack suck balls at customer service....

what fuse do i need for it. 500 ma, but short? long? slow blow, fast blow,. i dont understand the terminology. all i understand is that i want a fat synth...

help!
kylepl
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sun Dec 28, 2008 11:38 pm

Advertisement:

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby hfinn » Sun Dec 28, 2008 11:49 pm

You couldn't match it up there?
User avatar
hfinn
Expert Member
Expert Member
 
Posts: 1248
Joined: Fri Dec 10, 2004 3:21 pm
Location: Boston
Gear: http://soundcloud.com/heath-finnie

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby kylepl » Sun Dec 28, 2008 11:51 pm

they were useless...
kylepl
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sun Dec 28, 2008 11:38 pm

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby rhino » Mon Dec 29, 2008 2:20 am

fast blpw. long is very common... just over one inch. short is about 5/8 inch.
hear ya on RadioShit salesperson knowlege. if you have to ask someone, don't bother.
"A thing may seem impossible...until it's done."
--Nelson Mandela
User avatar
rhino
Supporting Member!
Supporting Member!
 
Posts: 2491
Joined: Sat Aug 02, 2008 5:00 pm
Location: kentucky hills
Real name: bill
Gear: keepers:
Kurzweil K2500x
Ensoniq TS-12
Yamaha SY-99
Alesis QS-8
Roland JD-800
Roland JX-10
Akai AX-80
Ensoniq SQ-80
Korg DSS-1
Moog Mini
Fizmo

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby kylepl » Mon Dec 29, 2008 2:51 am

Thank you for the tip. another thing. I know that it is 500mA however, i dont know the voltage... #-o
kylepl
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sun Dec 28, 2008 11:38 pm

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby cornutt » Mon Dec 29, 2008 4:54 am

Nearly all of those types of fuses are rated at 250V, which will be fine.
Switches, knobs, buttons, LEDs, LCD screens, monitors, keys, mice, jacks, sockets. Now two joysticks!
User avatar
cornutt
Moderator
Moderator
 
Posts: 1875
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:03 am
Location: Rocket City USA
Gear: 6th

Re: Crumar Stratus-- Fuse

Postby cornutt » Mon Dec 29, 2008 4:55 am

Oh, and if Rat Shack doesn't have the fuse, try an auto parts store. Most of them still carry cartridge-type fuses since so many older cars use them. Failing that, there's always Mouser, Digikey, etc.
Switches, knobs, buttons, LEDs, LCD screens, monitors, keys, mice, jacks, sockets. Now two joysticks!
User avatar
cornutt
Moderator
Moderator
 
Posts: 1875
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:03 am
Location: Rocket City USA
Gear: 6th


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot] and 3 guests