Problem with Crumar Performer

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.

Problem with Crumar Performer

Postby raimundo » Sun Mar 09, 2014 9:44 pm

Hello everybody, I have a problem with the sustain slide in my Crumar Performer. No matter in what position it is (max, medium, minimum, etc.) I get full sustain, always. I've had this issue for a while, but it would usually take a minute of random tweaking for my Performer to be functioning well; now the slider is just dead.

Any ideas on what could be the problem? Has anybody dealt with something similar before?

Thanks!
raimundo
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 09, 2014 9:32 pm

Advertisement:

Re: Problem with Crumar Performer

Postby vcs3 » Mon Mar 10, 2014 12:27 am

Probably a broken/dirty slider.
User avatar
vcs3
Supporting Member!
Supporting Member!
 
Posts: 329
Joined: Sat Sep 17, 2005 9:22 am
Location: Lusitania
Gear: BitOne,DX7II, M-1000, ESQm, Procussion, NanoSynth, VL1, P2500, K5000R, FS1r, JX-3P, Ju-60,HR-16, CZ1000, RX-5,K2600S, Nord G1r, G2, XL-7, Shuthri-1


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests