Novation Bass Station Rack (faulty?)

Pulling out your hair? Don't know what to do or where to go? Ask in here.
Forum rules
READ: VSE Board-Wide Rules and Guidelines

If your Help request has been solved, please edit your first post in order to select the Image Topic Icon to let others know your topic has been solved.

Novation Bass Station Rack (faulty?)

Postby Stomper » Sun Jun 07, 2009 10:45 pm

Hi,

I bought a used Bass Station Rack today. i checked it before buying and it was working fine.
When i got into my studio i connected it, and than connected the cv/gate outs to the cv/gate ins on my SH-101.
I started programming the BSR settings (midi ch, cv/gate type ect.) and suddenly the power went down on all the rack. than i saw that the wall socket is out of its place. now, i dont know if i hit it accidently when i moved the rack back to its place or if it popped out because of wrong wiring (unlikely though) but when i turn everything back on, the BSR doesnt stop making a sound. it doesnt response to the filter nor the env and mods and also not to the volume knob. anyone knows if its something in the settings or the the filter and gate died and needs to be replaced?


Regards,
Stomper.
Stomper
Newbie
Newbie
 
Posts: 71
Joined: Fri Apr 18, 2008 5:05 pm
Location: Israel
Band: Illectronic Mind

Advertisement:

Re: Novation Bass Station Rack (faulty?)

Postby Stomper » Mon Jun 08, 2009 12:31 am

SOLVED
Stomper
Newbie
Newbie
 
Posts: 71
Joined: Fri Apr 18, 2008 5:05 pm
Location: Israel
Band: Illectronic Mind


Return to HELP!

Who is online

Users browsing this forum: Mr_Mojo_Risin and 5 guests